1.Livrarea si receptionarea

Comenzile sunt livrate la destinaţie în interval de 1-3 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii.

Costul livrarii este de 16 lei pentru comenzi de pana la 150 lei. In cazul comenzilor cu o valoare mai mare de 150 lei, cumparatorul beneficiaza de livrare gratuita.

Toate comenzile înregistrate în sistemul nostru înainte de ora 14:00 sunt expediate a doua zi şi ajung la destinaţie în următoarea zi lucrătoare. Comenzile înregistrate după ora 14:00 ajung la destinaţie în interval de 3 zile lucrătoare. Timpul de livrare poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate.

1.1Reguli generale

Produsele comandate de cumparator in conformitate cu prezentele Termenii si Conditiile de Vanzare vor fi livrate la adresa indicata de cumparator ca fiind adresa de livrare pentru respectiva comanda („Adresa de livrare”).

KARISMAFASHION SRL livreaza pe intreg teritoriul Romaniei.

1.2Modalitatile de livrare

Livrarea se face cu ajutorul uneia dintre firmele de curierat existente pe platforma EColete, cu care KARISMAFASHION SRL are contract.

In momentul livrarii, livrarea se face de catre prepusul curier cumparatorului sau destinatarului comenzii, iar acesta din urma semneaza o confirmare de primire. Aceasta confirmare de primire face dovada livrarii de catre karismafashion.ro si a primirii de catre cumparator sau destinatarul comenzii a produselor comandate.

Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de Vanzare, cumparatorul este de acord si imputerniceste transportatorul ca, in cazul in care cumparatorul insusi sau destinatarul livrarii nu este prezent la adresa indicata pentru livrare, sa remita coletul catre oricare dintre persoanele aflate in incaperile acestuia.

In cazul livrarilor prin firma de curierat, daca cumparatorul exercita dreptul de retragere din contractul de vanzare-cumparare in sensul returnarii produsului, KARISMAFASHION SRL nu suporta costul de returnare a produsului.