Politica de Retur

1. În cazul în care doriți să returnați un produs comandat de pe site-ul karismafashion.ro ( karismafashion.ro ), nu trebuie decât să ne comunicați intenția dumneavoastră neechivocă prin email la adresa contact@karismafasion.ro sau sa ne contactati telefonic la numarul 0726 205 674. În cazul în care optați pentru varianta comunicării prin email, vă rugăm să ne comunicați datele dumneavoastră complete, adresa la care s-a făcut livrarea, numărul comenzii, produsele pe care doriți să le returnați și prețul acestora, precum și, dacă optați pentru modalitatea de rambursare a sumei plătite în cont, datele de cont în care doriți să vi se ramburseze suma plătită.

2. În cel mai scurt timp, veți primi prin email o confirmare a înregistrării cererii dumneavoastră de retragere, email care va conține și adresa exactă la care trebuie să faceți returul.

3. Cererea de retragere va fi primită numai dacă respectați termenul de 15 zile de la data primirii produsului la adresa de livrare comunicată cu ocazia plasării comenzii.

4. Aveți posibilitatea de a returna produsele prin orice mijloc alegeți (curier, poștă) și aveți obligația de a suporta Costurile ocazionate de returul produselor.

5. Aveți obligația de a returna produsele pentru care v-ați exprimat dorința de retragere din contract în termen de cel mult 14 zile de la data comunicării conforme a deciziei de retragere.

6. Contravaloarea mărfii returnate, va fi restituită in contul bancar comunicat de client pe mail, fără întârzieri nejustificate, după primirea produsului returnat sau a dovezii expedierii acestuia la adresa de retur.